1.Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (μέθοδος αντικαταβολής)
Εξοφλείστε την παραγγελία σας με την παράδοση της, στο χώρο σας. Η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει για τις όλες τις πόλεις και ανεξαρτήτου ποσού παραγγελίας. Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις οι συναλλαγές που ξεπερνούν την αξία των 500,00€ για πώληση αγαθών ή παροχή υπηρεσιών πρέπει να γίνονται αποκλειστικά με τη χρήση μέσων πληρωμής με κάρτα ή άλλου ηλεκτρονικού μέσου πληρωμής.

2.Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό
Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή αν δεν μπορείτε εύκολα να βρίσκεστε στο σπίτι τις ώρες που παραδίδουμε, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού.
Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε

 ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ IBAN
 ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ5256 – 095325 – 877GR45 0172 2560 0052 5609 5325 877
 ALPHA BANK810 – 002002 – 019579GR46 0140 8100 8100 0200 2019 579

Ονοματεπώνυμο Δικαιούχου: myThiki Ο.Ε.

Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο 2321023858 ή με email στο sales@sunreyes.gr. Εμείς, με το που λάβουμε το αντίγραφο, αποστέλλουμε την παραγγελία σας.
Αν χρησιμοποιείτε web banking μπορείτε να κάνετε την κατάθεση του ποσού και να μας στειλετε με email στο sales@sunreyes.gr την απόδειξη της κατάθεσης. Επιλέξτε την τράπεζα που επιθυμείτε παραπάνω.

Στην κατάθεση πρέπει να λάβουμε όλο το ποσό για να προχωρήσουμε την παραγγελία σας. Σε περίπτωση που η πληρωμή γίνει από άλλη τράπεζα θα πρέπει όταν σας ζητηθεί να προσδιορίσετε ποιος επιβαρύνεται με τα έξοδα, (αποστολέας, παραλήπτης, ή και οι δύο) να επιλέξετε «Αποστολέας». Αν δεν λάβουμε όλο το ποσό καθαρό χωρίς κρατήσεις δεν θα προχωρήσει η παραγγελία σας.

3.Πληρωμή μέσω Paypal
O πιο διαδεδομένος τρόπος πληρωμής των παραγγελιών σας είναι μέσω Paypal. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας λογαριασμός στην εν λόγω υπηρεσία ή να κάνετε χρήση της πιστωτικής σας κάρτας. Από εκεί και βάζοντας μονάχα τον κωδικό σας, ή κάνοντας χρήση της πιστωτικής σας κάρτας μπορείτε εύκολα και γρήγορα να ολοκληρώσετε την πληρωμή της παραγγελίας σας.

4.Πληρωμή μέσω Viva
Μπορείτε να κανετε εξόφληση της παραγγελίας σας με χρήση της πιστώτικής σας ή της χρεωστικής σας κάρτας μέσω του ασφαλούς συστήματος πληρωμών της Viva.

5.Πληρωμή με Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα μέσω του Συστήματος πληρωμών της Τράπεζας Πειραιώς
Μπορείτε να κάνετε εξόφληση με πιστωτική κάρτα αν διαθέτετε MasterCard ή VISA. Για την επιπρόσθετη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται με το σύστημα ασφαλείας Winbank Paycenter της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Έτσι, κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής, αυτόματα ο πελάτης μεταφέρεται σε secure server(ασφαλή διακομιστή) στην υπηρεσία Winbank Paycenter της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη(στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία Winbank Paycenter της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ, καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA ή MasterCard καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL (Secure Sockets Layer) 128-bit Veri Sign, την πιο ισχυρή κρυπτογράφηση που υπάρχει σήμερα παγκόσμια. Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας σας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.